Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Statutaire Algemene Vergadering & Dr. Veerle Visser-Vandewalle – Bewegen en denken, een elektrische aangelegenheid

19 januari 2021 | 19:00 - 20:30

Presentatie en foto’s

Presentatie AV

Ook onze statutaire algemene vergadering organiseerden we dit jaar via een webinar. Gelet op de beperkte bandbreedte e.d.m. was dit webinar voorbehouden aan onze leden en sponsors. Dank voor uw begrip. In elk geval een reden te meer om lid of sponsor te worden van KVK!

KVK wenste de trouwe leden en sponsors graag tegemoet te komen voor het feit dat de activiteiten enkele maanden hebben stil gelegen. Om die reden werd dit webinar volledig gratis aangeboden aan de leden en hun levenspartners. Ook sponsors konden gratis één afgevaardigde laten deelnemen. Wij danken onze leden en sponsors voor hun enthousiaste digitale aanwezigheid!


Zoals voorzien in onze statuten nodigen wij u graag uit op onze statutaire algemene vergadering. De agenda ziet er als volgt uit:

  • overzicht jaarwerking
  • financieel verslag
  • décharge Raad van Bestuur
  • samenstelling Raad van Bestuur

Wenst u als lid agendapunten aan te brengen, dan kan dit op het e-mailadres van het secretariaat: secretariaat@kempischeverzekeringskring.be.

Zoals elk jaar doen wij ook nu een oproep aan onze leden om zich kandidaat te stellen voor de Raad van Bestuur. U kan zich eenvoudigweg kandidaat stellen door contact op te nemen met het secretariaat, ofwel telefonisch, ofwel via het e-mailadres: secretariaat@kempischeverzekeringskring.be.

De vergadering vangt aan om 19.00 uur.

Rond 19.15 uur, na het officiële gedeelte, hebben we het genoegen om Prof. Dr. Veerle Visser-Vandewalle, hoogleraar stereotaktische en functionele neurochirurgie, verbonden aan Uniklinik in Keulen en bekend van het televisieprogramma “Topdokters”, als gastspreker te verwelkomen. Zij komt ons toespreken over het thema “Bewegen en denken, een elektrische aangelegenheid”.

Een elektrisch evenwicht in onze hersenen is nodig voor een normaal bewegings- en denkvermogen. Bij stoornissen daarvan, zoals bij de ziekte van Parkinson, of bij dwangstoornissen zoals smetvrees, kan een hersenoperatie (diepe hersenstimulatie) de symptomen verlichten. Neurofeedback heeft ons echter geleerd dat wij ook in staat zijn om onze hersenactiviteit door onze gedachten wezenlijk te beïnvloeden.

Spreker

Prof. Dr. Veerle Visser-Vandewalle, hoogleraar stereotaktische en functionele neurochirurgie, verbonden aan Uniklinik in Keulen en bekend van het televisieprogramma “Topdokters”

Deelnameprijzen

  • lid zonder diner: gratis

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

Gegevens

Datum:
19 januari 2021
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Webinar
België
Share This