Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actualia appartementsrecht voor de verzekeraar en verzekeringstussenpersoon – Mr. Astrid Clabots

1 december 2020 | 19:00 - 7 december 2020 | 20:30

Presentatie en foto’s

Presentatie

 

Na de geslaagde webinars door Mr. Liesbeth Franck op maandag 9 november en woensdag 18 november, hebben we op 1 en 7 december opnieuw een studieavond via webinar kunnen organiseren. Gelet op de beperkte bandbreedte e.d.m. waren deze webinars voorbehouden aan onze leden en sponsors. Dank voor uw begrip. In elk geval een reden te meer om lid of sponsor te worden van KVK!

KVK wenste de trouwe leden en sponsors graag tegemoet te komen voor het feit dat de activiteiten enkele maanden hebben stil gelegen. Om die reden werden deze webinars volledig gratis aangeboden aan de leden en hun levenspartners. Ook sponsors konden gratis één afgevaardigde laten deelnemen. Wij danken onze leden en sponsors voor hun enthousiaste digitale aanwezigheid!


Mr. Astrid Clabots, advocaat en erkend bemiddelaar bij Clabots, spreekt ons toe over het thema “Actualia appartementsrecht voor de verzekeraar en verzekeringstussenpersoon”. De appartementswet onderging in 2018 grondige wijzigingen. Enkele juridische en sociologische topics worden toegelicht vanuit verzekeringstechnisch perspectief.

Spreker

Mr. Astrid Clabots, advocaat bij Clabots

FSMA-opleidingspunten verzekeringen

1

Deelnameprijzen

  • lid zonder diner: gratis

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

Gegevens

Begin:
1 december 2020 | 19:00
Einde:
7 december 2020 | 20:30

Locatie

Webinar
België
Share This