Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit event is voorbij.

GEANNULEERD: Successieplanning via levensverzekeringen – Mr. Liesbeth Franck

20 oktober @ 18:30 - 23:00

Gelet op de huidige maatregelen inzake Covid-19 zijn wij helaas genoodzaakt onze studieavond van 20 oktober 2020 te annuleren. De deuren van Den Eyck zijn immers opnieuw gesloten tot en met 15 november 2020.

Wij bekijken momenteel of we onze studieavonden online kunnen organiseren en houden u hierover stipt op de hoogte.


Tijdens deze studieavond komen de technieken van de successieplanning met levensverzekeringen uitgebreid aan bod met oog voor de fiscale spelregels. Volgende topics zullen onder meer worden behandeld:

 • de impact van het nieuwe erfrecht en de kwalificatie van de levensverzekering in het nieuwe huwelijksvermogensrecht
 • de taxatie van verschillende levensverzekeringen in de erfbelasting
 • de planningstechnieken: de verzekeringsgift, de schenking van gelden, met aanvaarding van begunstiging
 • de verzekering met twee verzekeringnemers / twee verzekerde hoofden vs. het beding van aanwas

Mr. Liesbeth Franck, advocaat bij het kantoor Cazimir, is met haar specialisatie inzake familiaal vermogensrecht en successieplanning de uitgelezen spreker voor deze studieavond.

Eindelijk is het na maanden van strenge coronamaatregelen, hoewel corona helaas nog steeds rondwaart, opnieuw mogelijk om samen te komen in Den Eyck te Kasterlee. KVK wil de draad dan ook zeer graag terug oppikken. Ook in Den Eyck worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Mondmaskers dienen meegebracht te worden. Handgel is ter plekke voorzien. De afstandsregels dienen ook gerespecteerd te worden, doch het is wel mogelijk om na de uiteenzetting te genieten van een diner. Den Eyck voorziet speciaal voor KVK ook voldoende grote ruimtes, opdat alles zou kunnen doorgaan.

KVK wil de trouwe leden graag tegemoet komen voor het feit dat de activiteiten enkele maanden hebben stil gelegen. Om die reden wordt deze studieavond, inclusief het diner, volledig gratis aangeboden aan de leden en hun levenspartners. Ook sponsors kunnen gratis één afgevaardigde laten deelnemen. Wij hopen alvast op uw massale, doch vanzelfsprekend verantwoorde, aanwezigheid!

Spreker

Mr. Liesbeth Franck, advocaat bij Cazimir

FSMA-opleidingspunten verzekeringen

1

Deelnameprijzen

 • lid zonder diner: gratis
 • niet-lid zonder diner: 20
 • lid met diner: gratis
 • niet-lid met diner: 53

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

De keuzes voor het diner

 • vlees: wildstoverij met garnituren
 • vis: snoekbaars met butternut en sjalot
 • vegetarisch: gevulde pompoenravioli

Schrijf u hier in

Momenteel, gelet op de annulatie van de studieavond van 20 oktober 2020, is inschrijven niet mogelijk. Wij bekijken momenteel de mogelijkheid om de studieavond alsnog online te laten doorgaan. Spoedig volgt er meer nieuws daaromtrent.

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
18:30 - 23:00

Locatie

Den Eyck
Houtum 39
Kasterlee, 2460 België
+ Google Maps
Share This