Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleine Brogel en Let me taste & learn

24 mei 2019 | 07:00 - 20:00

Foto’s Rudy Van Turnhout

Foto’s Rosita Mares

Dit jaar gaat onze daguitstap naar Limburg, meer bepaald naar de vliegbasis van Kleine Brogel. Daar worden we wegwijs gemaakt in de werking en de operaties van de basis.  Voor onze workshop vernemen we graag of je een cocktail of een mocktail wenst. Onze concrete dagplanning is terug te vinden in de uitnodiging hieronder.

Ons bestuur heeft weer opnieuw gekozen voor een lage deelnameprijs, all-in!

Graag inschrijven vóór 17 mei 2019, vermits we dan de lijst van de deelnemers moeten opgeven aan de basis.

Let op: bij de inschrijving zeker ook uw geboortedatum, geboorteplaats en nationaliteit opgeven, deze gegevens dienen immers voorafgaand doorgegeven te worden aan Kleine Brogel.

Deze toch wel exclusieve daguitstap is beperkt in aantal deelnemers, namelijk maximum 40 personen!  We noteren de inschrijvingen volgens het moment van inschrijving, en zullen uw deelname bevestigen.  Schrijf daarom zo snel mogelijk in, bij voorkeur via onze website via onderstaand formulier.

Programma

Meer info over het programma treft u hier: uitnodiging (PDF)

Deelnameprijzen

  • lid: 60
  • niet-lid: 65

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

Lunch

In restaurant Giuliano Cucina te Hasselt worden we getrakteerd op diverse assortimenten, zowel wat voorgerecht, hoofdgerecht als dessert betreft, zodat er ongetwijfeld steeds iets naar ieders smaak te vinden zal zijn!

De keuzes voor het opstappen op de bus

  • 06.15 – hotel Crowne Plaza – Antwerpen, G. Le Grellelaan 10
  • 07.00 – E313 afrit 23 – Geel-West, carpoolparking naast hotel Vivaldi

Recepten cocktails & mocktails

Recepten cocktails Recepten mocktails

Gegevens

Datum:
24 mei 2019
Tijd:
07:00 - 20:00

Locatie

Limburg
Share This