Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rijsel: een stukje Vlaanderen in Frankrijk

18 mei 2018 | 07:00 - 20:00

Foto’s Bart Stroobants

Foto’s Rosita Mares

Foto’s Rudy Van Turnhout

Dit jaar gaat onze daguitstap naar Frankrijk. Meer bepaald het vlakbij gelegen Rijsel. We voorzien een mooi programma waarbij we dit stukje Frans-Vlaanderen gaan verkennen, en de cultuur en de culinaire genoegens ontdekken. We kozen als bestuur opnieuw voor een erg lage deelnameprijs voor onze leden, helemaal ALL-IN!

Graag inschrijven vóór 11 mei 2018.

Opgelet: het aantal plaatsen in de bus en voor de gidsbeurten is beperkt tot maximum 50 deelnemers! We noteren de inschrijvingen volgens het moment van inschrijving, en zullen uw deelname bevestigen. Schrijf daarom zo snel mogelijk in, bij voorkeur via onze website via onderstaand formulier.

Programma

Meer info over het programma treft u hier: uitnodiging (PDF)

Deelnameprijzen

  • lid: 55
  • niet-lid: 60

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

De keuzes voor de lunch

In een historisch pand genieten we een driegangenmenu, vergezeld van de nodige wijnen, waters en koffie/thee.  Het marktmenu is evenwel nog niet gekend op dit ogenblik. Het voorgerecht en het dessert zullen voor iedereen hetzelfde zijn. Voor het hoofdgerecht kan u kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. Gelieve uw keuze op te geven bij uw inschrijving hieronder.

De keuzes voor het opstappen op de bus

  • 07.30 – E313 afrit 23 – Geel-West, carpoolparking naast hotel Vivaldi
  • 08.30 – hotel Crowne Plaza – Antwerpen, G. Le Grellelaan 10

Gegevens

Datum:
18 mei 2018
Tijd:
07:00 - 20:00

Locatie

Centrum Rijsel
Rijsel, 59000 Frankrijk + Google Maps
Share This