Na meer dan 40 jaar besliste het bestuur dat het tijd werd om het logo van de Kempische Verzekeringskring een restyling te geven. Grafisch ontwerper Koen Vermeulen werd ingeschakeld en er werden enkele ontwerpen opgemaakt. Finaal hakte het bestuur de knoop door en werd het nieuwe logo uitgekozen. Op de statutaire algemene vergadering van 17 januari 2023 stelde voorzitter Bart Stroobants met trots het nieuwe logo voor. Het logo pronkt vanaf heden op onze website en op onze LinkedIn pagina. Er werden tevens enkele banners gemaakt die vanaf nu op onze activiteiten zullen getoond worden, en op de statutaire algemene vergadering van 17 januari 2023 werden enkele gadgets, voorzien van het nieuwe logo, uitgedeeld aan de aanwezigen. Bijzondere dank ook aan secretaris Stefan Bosmans, die het grootste deel van het werk met betrekking tot de wijziging van het logo op zich heeft genomen!

Share This