Aangezien onze vaste partner Den Eyck in september 2022 een prijswijziging doorvoert (o.a. gelet op nasleep van de coronacrisis en de inflatie), ziet KVK zich verplicht om de deelnameprijzen voor de activiteiten aan te passen. Als lid deelnemen aan een studieavond zal vanaf september 2022 komen op 17,00 EUR zonder diner, en op 52,00 EUR met diner. Wij benadrukken dat ondanks deze verhoging van de deelnameprijzen KVK nog steeds niet de volle kostprijs aan de leden aanrekent, de werkelijke kostprijs ligt hoger. Als niet-lid deelnemen aan een studieavond zal voortaan komen op 34,00 EUR zonder diner, en op 73,00 EUR met diner. Reden te meer om lid te worden van KVK.

Het lidgeld zal vanaf september 2022 42,00 EUR bedragen (lidgeld voor het jaar 2023). Gedurende juli en augustus kan u nog lid worden van KVK voor 40,00 EUR.

Share This