Tijdens de statutaire algemene vergadering van 22 januari 2019 werd décharge verleend aan het bestuur voor het voorbije werkingsjaar en werd het voltallige bestuur herverkozen. Op de Raad van Bestuur van 29 januari 2019 werden de functies verdeeld. Rudy Van Turnhout draagt de fakkel van het voorzitterschap over aan Annemie Van Hove en wordt ondervoorzitter. Bart Stroobants wordt verantwoordelijke voor het kasboek, een taak die hij overigens voorheen reeds combineerde met het ondervoorzitterschap. Het secretariaat blijft bemand door Vicky Veraghtert, Paul Lenssen blijft verantwoordelijk voor de functie public relations, Rosita Mares blijft penningmeester, Gert Geerts blijft verantwoordelijk voor juridische zaken, Kathleen Crommen blijft sponsorverantwoordelijke, en Magda Van Hirtum zal de post verslaggeving voor haar rekening blijven nemen.

Share This