Tijdens de statutaire algemene vergadering van 21 oktober 2014 werd décharge verleend aan het bestuur voor het voorbije werkingsjaar en werd het bestuur herverkozen. René Eeckhout en Geert Jacobs beslisten om niet langer deel uit te maken van het bestuur. KVK dankt beiden van harte voor hun jarenlange toewijding. Geert Jacobs blijft wel onverminderd Stichtend Erevoorzitter van onze vereniging. Op de Raad van Bestuur van 4 november 2014 werden de functies verdeeld. Bart Stroobants draagt de fakkel van het voorzitterschap over aan Rudy Van Turnhout en wordt ondervoorzitter. Het secretariaat blijft tijdelijk bemand door Rudy Van Turnhout, maar er wordt aan de opvolging gewerkt. Paul Lenssen neemt de functie public relations op zich, terwijl Rosita Mares penningmeester wordt. Greg Langenus blijft sponsorverantwoordelijke, Gert Geerts blijft verantwoordelijk voor juridische zaken, en Magda Van Hirtum blijft op de post verslaggeving.

Share This