Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verzekeringsdistributie: vernieuwing van IDD – Mr. Merel van Dongen

27 april 2021 | 19:00 - 20:30

Presentatie en foto’s

Presentatie

Na de reeds geslaagde webinars, hebben we op 27 april opnieuw een studieavond via webinar kunnen organiseren. Gelet op de beperkte bandbreedte e.d.m. was dit webinar voorbehouden aan onze leden en sponsors. Dank voor uw begrip. In elk geval een reden te meer om lid of sponsor te worden van KVK!

KVK wenste de trouwe leden en sponsors graag tegemoet te komen voor het feit dat de activiteiten enkele maanden hebben stil gelegen. Om die reden werd dit webinar volledig gratis aangeboden aan de leden en hun levenspartners. Ook sponsors konden gratis één afgevaardigde laten deelnemen. Wij danken onze leden en sponsors voor hun enthousiaste digitale aanwezigheid!


Mr. Merel van Dongen, advocaat bij Schuermans Advocaten, spreekt ons toe over het thema “Verzekeringsdistributie: vernieuwing van IDD”. De richtlijn over verzekeringsdistributie van 2016 werd in 2018 omgezet in het Belgisch recht. Hoewel de Belgische verzekeringssector hierop grotendeels was voorbereid door de AssurMiFID, zijn een aantal bepalingen nieuw (bv. productgoedkeuringsproces en koppelverkoop) of gewijzigd (bv. nevenverzekeringstussenpersonen). U krijgt hiervan een helder overzicht.

Spreker

Mr. Merel van Dongen, advocaat bij Schuermans Advocaten

FSMA-opleidingspunten verzekeringen

1

Deelnameprijzen

  • lid zonder diner: gratis

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

Gegevens

Datum:
27 april 2021
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Webinar
België
Share This