Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De nieuwe Indicatieve Tabel 2020: een leidraad voor de begroting van lichamelijke schade – Dhr. Michel Sommerijns & Bijzondere Algemene Vergadering

15 juni 2021 | 19:00 - 20:30

Presentatie en foto’s

Presentatie

Na de reeds geslaagde webinars, hebben we op 15 juni opnieuw een studieavond via webinar kunnen organiseren. Gelet op de beperkte bandbreedte e.d.m. was dit webinar voorbehouden aan onze leden en sponsors. Dank voor uw begrip. In elk geval een reden te meer om lid of sponsor te worden van KVK!

KVK wenste de trouwe leden en sponsors graag tegemoet te komen voor het feit dat de activiteiten enkele maanden hebben stil gelegen. Om die reden werd dit webinar volledig gratis aangeboden aan de leden en hun levenspartners. Ook sponsors konden gratis één afgevaardigde laten deelnemen. Wij danken onze leden en sponsors voor hun enthousiaste digitale aanwezigheid!


Dhr. Michel Sommerijns, zelfstandig expert letselschade, zal ons toespreken over het thema “De nieuwe Indicatieve Tabel 2020: een leidraad voor de begroting van lichamelijke schade”. De Indicatieve Tabel is reeds jaren hét instrument bij uitstek voor het begroten van schade, en dan in het bijzonder lichamelijke letselschade. De laatste versie dateerde alweer van 2016, en dus drong een herziening zich op. Dhr. Sommerijns, expert op dit vlak, zal ons doorheen de nieuwigheden loodsen, gepaard gaande met een blik op de tendensen in de rechtspraak. U krijgt hiervan een glashelder overzicht!

In het kader van dit webinar kan het boek “Lichamelijke schade. Repertorium rechtspraak 2019-2020-2021”, van de hand van Dhr. Sommerijns, aan een voordeeltarief, besteld worden. Als lid van KVK wordt u zelfs een korting van 20% aangeboden i.p.v. de eerder aangekondigde 10%. Indien u als lid dit boek alsnog wenst te bestellen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons secretariaat.


Naast de uiteenzetting gegeven door Dhr. Sommerijns werd er op 15 juni 2021 tevens een bijzondere algemene vergadering gehouden. Ingevolge het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen dienen de statuten van KVK immers aangepast te worden. Er was dan ook slechts één agendapunt wat deze bijzondere algemene vergadering betreft: de goedkeuring van het ontwerp van nieuwe statuten. Deze bijzondere algemene vergadering wordt georganiseerd en gehouden overeenkomstig de artikelen 12 tot en met 17 van de huidige statuten.

Spreker

Dhr. Michel Sommerijns, zelfstandig expert letselschade

FSMA-opleidingspunten verzekeringen

1

Deelnameprijzen

  • lid zonder diner: gratis

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

Gegevens

Datum:
15 juni 2021
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Webinar
België
Share This