Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actualia wegverkeersrecht – Mr. Johan Bally & Bijzondere Algemene Vergadering

14 september 2021 | 18:30 - 23:00

Presentatie en foto’s

Presentatie

Het wegverkeersrecht is constant in evolutie. De laatste jaren kwamen er een aantal nieuwigheden op de proppen, die toch een aanzienlijke impact kunnen hebben op de praktijk, denk o.a. aan het alcoholslot, de inning van verkeersboetes middels het bevel tot betalen, en de bijzondere herhalingsregeling, met weerslag op het rijverbod vooral, in geval van ernstige verkeersinbreuken. Hoog tijd om hiervan een overzicht op te maken zodoende dat wij, en onze klanten, opnieuw goed geïnformeerd, en zorgeloos, de baan op kunnen. Mr. Johan Bally, advocaat bij GSJ advocaten, heeft een jarenlange ervaring in o.a. het verkeersrecht, en pleit op de politierechtbanken over het ganse land. De geknipte spreker om ons dit onderwerp toe te lichten.

Wij zijn ook bijzonder verheugd te kunnen meedelen dat deze studieavond van 14 september 2021 de eerste studieavond zal zijn, sinds het begin van de coronapandemie, die opnieuw fysiek kan doorgaan in Den Eyck te Kasterlee.

Om dit te vieren zal er in elk geval ook in een glaasje champagne worden voorzien voor de deelnemers. Zeker een reden om u in te schrijven!

Den Eyck liet ons weten dat er, logischerwijze, nog enkele maatregelen zullen gelden: de stoelen dienen 1,5 meter uit elkaar te staan, er mogen bij het diner maximaal 8 personen aan een tafel zitten, de tafels dienen 1,5 meter uit elkaar te staan, een mondmasker is verplicht en mag enkel afgezet worden voor het diner aan tafel, Den Eyck zorgt voor voldoende ventilatie (de luchtkwaliteit wordt overigens ook continu gemeten).  Wij danken de deelnemers alvast om rekening te willen houden met deze maatregelen.

Naast de uiteenzetting gegeven door Mr. Johan Bally zal er op 14 september 2021 tevens een (tweede) bijzondere algemene vergadering worden gehouden. De uitnodiging die de leden van onze vzw per e-mailbericht zullen ontvangen, zal gelden als formele uitnodiging daartoe. Ingevolge het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen dienen de statuten van KVK aangepast te worden. Er is dan ook slechts één agendapunt wat deze bijzondere algemene vergadering betreft: de goedkeuring van het ontwerp van nieuwe statuten. Onze leden zullen per e-mailbericht de huidige tekst van de statuten, alsook het ontwerp van nieuwe statuten, toegezonden krijgen. Deze bijzondere algemene vergadering wordt georganiseerd en gehouden overeenkomstig de artikelen 12 tot en met 17 van de huidige statuten. Een eerste bijzondere algemene vergadering met betrekking tot de goedkeuring van de nieuwe statuten werd reeds gehouden op 15 juni 2021, doch op dat ogenblik werd het quorum niet bereikt. Op de bijzondere algemene vergadering van 14 september 2021 zal ongeacht het aantal aanwezige leden rechtsgeldig beslist kunnen worden.

Spreker

Mr. Johan Bally, advocaat bij GSJ advocaten

FSMA-opleidingspunten verzekeringen

1

Deelnameprijzen

  • lid zonder diner: 7
  • niet-lid zonder diner: 20
  • lid met diner: 38
  • niet-lid met diner: 53

De levenspartner van een lid kan eveneens deelnemen aan ledenprijs. Dit geldt niet voor andere familieleden of collega’s. Als sponsor kan u één afgevaardigde laten deelnemen aan ledenprijs. In dat geval vragen wij om in het vakje lidnummer het woord “sponsor” te willen vermelden.

De keuzes voor het diner

  • vlees: parelhoen | muskaatdruifjes | fine champagne
  • vis: schartong | groentejulienne | bisque
  • vegetarisch: creatief vegetarisch (naar inspiratie van de chef)

 

Gegevens

Datum:
14 september 2021
Tijd:
18:30 - 23:00

Locatie

Den Eyck
Houtum 39
Kasterlee, 2460 België
+ Google Maps
Share This